خلاصه کتاب پیامبر جبران خلیل جبران
در این مقاله قصد داریم به خلاصه کتاب پیامبر جبران خلیل جبران بپردازیم ، جبران خلیل جبران نابغه مشهور لبنانی، موفقترین نویسنده و هنرمند معاصر عرب، نهتنها از پیشگامان ادبیات نوین عربی است، بلکه در جهان امروز و در ایران نیز بسیار پرآوازه و اثرگذار بوده است. مهمترین و مشهورترین کتاب جبران «پیامبر» است.
جهت خرید اینترنتی کتاب با تخفیف میتوانید از فروشگاه لیبرو دیدن کنید .
خلاصه کتاب پیامبر اثر جبران خلیل جبران
پیامبر نوشته جبران خلیل جبران، کتابی بسیار کمحجم؛ اما سرشار از مفاهیم عرفانی، دینی، اخلاقی و فلسفی است. این کتاب اگرچه در ظاهر کتابی ساده و آسانیاب مینماید؛ اما دارای درونمایهای بسیار غنی و کهنالگویی است. «پیامبر»، روایتگر سرگذشت یکی از کهن الگوهای ناخودآگاهی ماست؛ «پیغمبر» در انزوا نشستهای که به عنوان پیر فرزانه و مهربان درون، هر لحظه انتظار «من» خودآگاه را میکشد تا با کمک «آنیما» وی را در طی طریق بیانتهای کمال یاری دهد و راه سبز فردیت و تمامیت روانی را به او بنمایاند. این اثر، نمایانگر مراحلی است که مردم شهر اورفالیز به یاری پیامبر و میانجیگری آنیمای «میترا» نام میپیمایند و با خویشتن خویش یگانه میشوند. آنچه درونمایه این اثر را شکل میدهد، سفری درونی است؛ سلوکی عرفانی که این اثر را عرصه حضور و فعالیت بسیاری از کهنالگوها و نمادهای مرتبط با این فرایند باطنی ساخته است. «من»، «خود»، «سایه»، «پیر دانا»، «آنیما» و نگاره نمادین «ماندالا» از برجستهترین نمادها و کهنالگوهای موجود در این اثر برجسته خلیل جبران است.
بخشهایی از خلاصه کتاب پیامبر جبران خلیل جبران
بخشی از خلاصه کتاب پیامبر جبران خلیل جبران : کارکردن با مهر یعنی چه؟ یعنی بافتن پارچهای که تارو پودش را از دل خود بیرون کشیده باشی چنانکه دلدارت آن پارچه را خواهد پوشید. یعنی ساختن خانهای از روی محبت چنانکه دلدارت در آن خانه خواهد زیست. یعنی کشتن دانه از روی لطف و برداشتن حاصل از روی شادی چنانکه دلدارت میوهاش را خواهد خورد….
از کتاب دیوانه: شکست، شکستِ من، تو پیش من از هزار پیروزی عزیزتری و در دل من از همهٔ افتخارهای این جهان شیرینتر. شکستِ من، خودشناسی من و سرپیچی من از توست که میدانم هنوز جوانم و پای چابک دارم..
سیدمحمدجواد تقوی
زندگی بدون فهم برای انسان بیشتر شباهت به بردگی و اسارت دارد . ما هویتمان را از دانسته هایمان میگیریم
دیدگاهها