قبل از هرچیز باید بگوییم که نویسنده این اثر یعنی اریک فروم ، جامعه شناس و روان شناس مکتب فرانکفورت است و این مکتب انتقادی اساسا به مدرنیسم و تمام المان های مربوط به آن نقد های جدی وارد کرده است به همین دلیل اریک فروم در کتاب هنر عشق ورزیدن از 2 جهت نقد عشق را در دنیای کنونی میکند.
- عشق های فانتزی و هالیوودی : او بر این باور است که هالیوود و سریال های آن باعث شده اند افراد نگاهی فانتزی و غیرواقعی به مسئله عشق داشته باشند از این سبب هرگاه به این عشق دست نیابند نمی توانند به آرامش و سکون روحی برسند. پس بشر مدرن به همین دلیل که نمی تواند آرامش ناشی از عشق واقعی را تجربه کند همیشه درگیر اضطراب است.
- عشق های سنتی : او بر سنت های دینی و کهن نیز نقد هایی وارد کرده است به آن گزاره هایی که گفته می شد عشق بعد از زیر یک سقف رفتن شکل میگیرد یا عشق و علاقه موهبتی است که از جانب خداوند در دل بشر میفتد و بعد از عقد و تعهد بین دو فرد برقرار می شود و قبل از آن نباید به فکر عشق و عاشقی بود.
شاید تا اینجا متوجه نگاه متفاوت و جالب اریک فروم به مسئله عشق شده باشید ، نگاهی که در کتابی به نسبت فلسفی ولی ساده بیان شده است.
هنوز بررسیای ثبت نشده است.